Huis kopen

Huis kopen

Hoe komt het dat het vinden van een woning zo moeilijk is?

Zowel starters als senioren hebben steeds meer moeite met het vinden van een woning. De realiteit is dat werkgevers minder snel vaste contracten geven en starters langer in een huurwoning blijven. Dit komt omdat huizen steeds meer onbetaalbaar worden. Hierdoor is het voor starters moeilijker om een koophuis te vinden. Maar ook voor ouderen is dit niet anders. Meer weten? Klik hier voor meer informatie!

Waarom is de woningmarkt overspannen?

Iedereen heeft het erover: de krapte op de woningmarkt. In Nederland is het nou eenmaal een feit, er zijn te weinig huizen. Daarom lijdt een groot deel van de Nederland nu aan woningstress. De branchevereniging van bouwers en ontwikkelaars spreekt zelfs van een ‘code rood op de woningmarkt’. Maar er speelt nog veel meer! Klik hier voor meer informatie!

Wat is een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar ondersteunt je bij het zoeken en kopen van een huis. Een aankoopmakelaar gebruikt zijn of haar netwerk op de lokale woningmarkt waardoor hij of zij jou snel op de hoogte kan brengen van potentiële woningen. Meer informatie wat een aankoopmakelaar doet? Klik hier voor meer informatie!

Wat zijn de goedkoopste gemeentes in de Randstad?

De goedkoopste provincie ligt in het noorden. Groningen is met slechts 1.650 euro per vierkante meter het goedkoopst. Benieuwd naar de vierkante meter prijs per Gemeente? Klik hier voor meer informatie!

Waarom in de randstad wonen?

Ondanks de hoge prijzen wordt de randstad steeds populairder. Voornamelijk jongeren trekken weg uit dorpen en zoeken hun geluk in de grotere steden. Maar waarom kiezen jongeren de Randstad als dé plek om zich verder te ontwikkelen? De Randstad biedt voor jongeren een aantal voordelen en deze hebben wij op een rijtje gezet! Klik hier voor meer informatie!

Huis Kopen Centrum Rotterdam

Het centrum van Rotterdam staat vol met nieuwe en moderne, postmoderne en hedendaagse gebouwen. Verder biedt het centrum van Rotterdam een breed aanbod aan restaurants, kunst en een sfeervol uitgaansleven. Klik hier voor meer informatie!

Huis Kopen Rotterdam Noord

Rotterdam Noord, ook wel het Oude Noorden genoemd, heeft de afgelopen tien jaar een flinke transformatie meegemaakt. Het staat vol met opgeknapte vooroorlogse panden en prachtige gerestaureerde historische gevels. Klik hier voor meer informatie!

Huis Kopen Rotterdam Zuid

Als je een huis koopt in Rotterdam Zuid dan zeg je dat je op Zuid woont. De wijken Afrikaanderwijk, Vreewijk, Bloemhof en Hillesluis hebben allemaal hun eigen karakter. Door de vele verschillende wijken is Zuid ruim en uitgestrekt. Ook voor de wandelaar en natuurliefhebber is het Zuiderpark de perfecte plek om een relaxte middag te beleven. Je kunt er wandelen, picknicken, sporten en in de zomer barbecueën. Klik hier voor meer informatie!

Huis Kopen Rotterdam West

Hou je van een historische en multiculturele sfeer? Dan is wonen in Rotterdam West perfect. In de wijk Delfshaven vind je eettentjes van allerlei nationaliteiten en woon je direct aan de prachtige oude havens aan de Maas. Ook fiets je gemakkelijk binnen 10 minuten naar het centrum van Rotterdam. Klik hier voor meer informatie!

Huis Kopen Rotterdam Oost

De grootste wijk in Rotterdam Oost is Prins Alexander. Dit is een dynamisch leefgebied met zeven woonwijken, namelijk: Kralingseveer, Prinsenland/’s Gravenland, Het Lage Land, Oosterflank, Ommoord, Zevenkamp en Nesselande. Het gebied is uniek binnen Rotterdam, omdat het moderne eengezinswoningen en appartementen aanbiedt in een aantrekkelijke groene woonomgeving. Klik hier voor meer informatie!