ZoekVraag voor makelaars

ZoekVraag voor makelaars

Voor de makelaars is een aparte omgeving gecreëerd. Hier kunt u woningen aanbieden en beheren. Ook krijgt u hier inzicht over welke kopers een perfecte match zijn.

ZoekVraag streeft ernaar makelaars zo goed mogelijk bij te staan bij het verkopen van een woning. Door de lijn tussen woningzoekende en makelaar kleiner te maken hoopt ZoekVraag een snellere doorlooptijd te genereren. Hierdoor komen de nieuwste koopwoningen sneller bij de woningzoekende terecht.

Aanmelden

Platform voor makelaars

Huizen verkopen makelaars

Huizen verkopen

Na het aanmaken van een makelaarsaccount op ZoekVraag.nl kunt u het aanbod van koophuizen toevoegen aan de makelaarsomgeving. Op het moment dat u door de nieuwe koopwoning loopt, kunt u via uw telefoon alle belangrijke gegevens invoeren. Komen deze gegevens overeen met de wensen van potentiele kopers, ontstaat er een match. Vanuit de match worden bezichtigingen ingepland.

Hoe werkt het?

Ontvang matches van kopers

De ingevoerde gegevens van het koophuis worden gemeten aan de wensen van de woningzoekende. Komen de ingevoerde gegevens overeen met de wensen van de potentiele koper ontstaat er een match.

Match met kopers huizen