Wat is ZoekVraag?

Wat is ZoekVraag?

ZoekVraag.nl is een persoonlijk online zoeksysteem die aankoopmakelaars gebruiken om jou als woningzoekende op maat van dienst te kunnen zijn. De ZoekVraag-tool biedt de mogelijkheid om sneller, beter en leuker je gewenste woning te vinden. Je creëert heel eenvoudig online een volledig beeld van je wensen en eisen. ZoekVraag selecteert uit het actuele aanbod de bij jou passende woning(en). ZoekVraag is makkelijk, eenvoudig en effectief. Je ontvangt al je matches in je mailbox en onderhoudt makkelijk contact met de makelaars in de ZoekVraag-chat. Korte lijnen en ideale matches!

wat-is-zoekvraag

Woning zoeken met Zoekvraag

Woningzoekenden

ZoekVraag is een online platform waar jij razendsnel een woning vindt die perfect bij jou matcht! Jij vraagt, wij zoeken! Zo simpel is het.

ZoekVraag is voor iedereen die een woning zoekt, zowel huur als koopwoningen. Je maakt gemakkelijk en snel een profiel aan met jouw woonwensen.  Binnen de kortste keren ontvang jij de ZoekVraag woningmatches in je mailbox en houd je contact met de makelaar via onze handige ZoekVraag-chat! Als makelaars inloggen op de makelaarsomgeving in ZoekVraag kunnen zij gemakkelijk hun woningen uploaden. Dit zorgt voor korte lijnen en snelle matches!

Aanmelden

Hoe werkt het?

Wij zoeken de perfecte match

Je ontvangt vanzelf een mail of notificatie als wij de perfecte match voor jou hebben gevonden gebaseerd op je eisen en wensen.

Zoek het perfecte huis