Huis huren

Huis huren

Huis Huren In De Vrije Sector

Ben je opzoek naar een huurwoning in de vrije sector? Bij huurwoningen in de vrije sector is de verhuurder vrij om zelf de huurprijs te bepalen. De huurprijs wordt berekend aan de hand van een puntensysteem. Bij een huurwoning in de vrije sector spreek je over een geliberaliseerde huurprijs. Meer weten? Klik hier voor meer informatie!

Hoe Vind Ik Een Studentenkamer?

Het vinden van een studentenkamer is een hele opgave. Het belangrijkste is dat je op tijd begint met zoeken. Wat als je op tijd begint heb je meer keuze en zal je sneller iets vinden. Dus wie in september gaat beginnen aan een nieuwe opleiding en op kamers wilt gaan of huurwoning zoekt in de desbetreffende studentenstad, zal begin zomer al moeten beginnen met zoeken. Hulp nodig? Klik hier voor meer informatie!

Anti-kraak of tijdelijk huren?

Lukt het nou niet om een kamer of huurwoning te vinden kan je ook overwegen om anti-kraak of tijdelijk te huren. Als je goedkoop wilt wonen is anti-kraak een mogelijkheid. Maar ook als je twijfels hebt of het uitwonende studentenleven iets voor jou is, kan het geen kwaad om enkele maanden een kamer te huren. Meer weten? Klik hier voor meer informatie!

Huis Huren Rotterdam

Ben je opzoek naar een betaalbare huurwoning in Rotterdam? Er zijn verschillende soorten woning te huur in Rotterdam. Van appartementen tot studio’s, van kamers tot huurwoningen en elke windstreek in Rotterdam heeft iets speciaals te bieden. Klik hier voor meer informatie!

Huis Huren Rotterdam Noord

In Noord heb je verschillende studentenwoningen en appartementen. De kamers, studio’s en appartementen in woongebouwen voor studenten kan je huren als je een voltijd opleiding in Rotterdam volgt. Daarnaast biedt het Oude Noorden studio’s en appartementen voor huurders die na hun studie gaan werken en willen doorverhuizen. Klik hier voor meer informatie!

Huis Huren Rotterdam West

In West zijn verschillende bijzondere woongebouwen te vinden. Aan de Coolhaven is een gerenoveerd pakhuis te vinden die nu dient als woonlocatie, maar ook een oud douanekantoor en het voormalige Belastingkantoor hebben een opknapbeurt gekregen. Klik hier voor meer informatie!

Huis Huren Rotterdam Oost

In Prins Alexander vind je als student sneller een kamer dan in andere Rotterdamse wijken. De kamers, studio’s en appartementen in woongebouwen voor studenten kan je huren als je een voltijd studie volgt in Rotterdam. Daarnaast biedt Rotterdam Oost studio’s en appartementen voor huurders die na hun studie gaan werken en willen doorverhuizen. Klik hier voor meer informatie!

Huis Huren Rotterdam Zuid

Het oudste woongebouw Cité vind je op de levendige Kop van Zuid dichtbij Hogeschool Inholland. Perfect dus voor studenten! Dit woongebouw biedt verschillende kamers en studio’s voor studenten die aan een opleiding beginnen in Rotterdam. Maar ook in het dieper gelegen Zuiden vind je huurwoningen en kamers. Klik hier voor meer informatie!

Huis Huren Rotterdam Centrum

Ben je opzoek naar een woning in het stadcentrum? Wonen in het centrum van de stad is een droom van veel studenten en jongeren. Winkelen, cultuur en uitgaan, in het centrum woon je ‘waar het gebeurt’. De vraag naar woningen in Rotterdam Centrum is erg hoog. Gelukkig is het aanbod groot en gevarieerd. Ruime kamers en studio’s zijn te vinden bij Witte de With en in het Schiedamse Vest. Klik hier voor meer informatie!