Huizen binnenkort in de verkoop: vooraan in de rij met ZoekVraag!

Tegenwoordig is het voor veel mensen geen eenvoudige taak om een huis te kopen. Naast het beperkte aanbod en de hoge prijzen, blijft het onzeker of je kunt concurreren met biedingen boven de vraagprijs. Veel huizen worden verkocht middels stille verkoop, voordat ze überhaupt online komen op woningaanbod websites zoals Funda of Pararius. 
 
ZoekVraag.nl geeft woningzoekenden de mogelijkheid om als een van de eersten een woning te bekijken, nog voor deze op woningaanbod websites beschikbaar is. Je neemt dus deel aan een soort ‘stille verkoop’, maar dan anders. De woningen waar je toegang tot krijgt passen namelijk precies bij jouw woonwensen! Samen met ZoekVraag sta jij vooraan in de rij bij huizen die binnenkort in de verkoop gaan. 
 
Nieuwsgierig naar de werkwijze van ZoekVraag? Lees dan snel verder!
 

Direct aanmelden

Huizen binnenkort in de verkoop

Woningmatch vinden

ZoekVraag.nl is een persoonlijk online zoeksysteem dat aankoopmakelaars gebruiken om jou als woningzoekende op maat van dienst te kunnen zijn. De ZoekVraag-tool biedt je de mogelijkheid om sneller, beter en leuker je gewenste woning te vinden. Match je met een woning, dan ontvang je hier bericht over in je mailbox! De match wordt gebaseerd op jouw wensen en eisen. Je creëert heel eenvoudig online een volledig beeld van je wensen en eisen. ZoekVraag selecteert uit het actuele aanbod de bij jou passende woning! Je krijgt niet alleen de kans om een woning te vinden die perfect past bij jouw woonwensen, maar je behoort ook tot de eerste groep die de gelegenheid krijgt om de woning te bezichtigen. Dit vermindert enkele uitdagingen voor jou als woningzoekende, zoals buitensporige biedingen en het mislopen van pareltjes vanwege 'stille verkoop'.

 

Werkwijze bekijken

Huis kopen

Het aanschaffen van een woning is niet langer een onbereikbare droom dankzij ZoekVraag! Vul simpelweg jouw woonwensen in op ZoekVraag, en het matchen kan van start gaan. Wil je ontdekken of wij de perfecte match voor jou hebben? Twijfel niet en schrijf je vandaag nog in via onze aanmeldpagina.
 
ZoekVraag is jouw kompas bij het kopen van een huis of het vinden van een geschikte huurwoning die aan al jouw eisen voldoet. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden, zoals een huis kopen zonder eigen geld? Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij vragen.

Direct aanmelden Over ZoekVraag